Orthodontie – Tandartsen Castellum – Houten

Orthodontie

Wist u dat u bij Tandartsen Castellum ook terecht kunt voor orthodontie?

Staan je tanden scheef, te ver naar voren of juist naar achter? Een behandeling met een beugel kan er dan voor zorgen dat je tanden weer recht komen te staan. Ook als er te weinig ruimte is in je mond of de tanden en kiezen passen niet goed op elkaar, kan een beugel de oplossing zijn. Vaak is er een combinatie van verkeerde groei van de kaken en een onregelmatige stand van het gebit.

Er zijn bij ons meerdere mogelijkheden. U bent van harte welkom. Neem gerust contact met ons op.
 

      

 

AirSmile

Regelmatig zijn mensen ontevreden over de stand van hun tanden. Naast de bekende slotjesbeugel is er nu een beugel die uitneembaar en nagenoeg onzichtbaar is. Ideaal voor iedereen die liever een beugel uit het zicht heeft!
Bij deze orthodontische behandeling worden de op maat gemaakte aligners iedere twee weken vervangen door een nieuwe set tot het gewenste resultaat bereikt is.

  • Intake bij een gecertificeerde AirSmile® tandarts of orthodontist
  • Afdrukname middels afdruklepel
  • Bespreken digitaal 3D behandelplan
  • Plaatsing eerste aligner
  • Periodieke controle en plaatsing van de vervolg sets

Heeft u interesse in deze behandeling? U bent van harte welkom in onze praktijk. Wij vertellen u graag meer over deze effectieve behandeling.

 

Progressive Orthodontic Seminars
Nog een bekroning op ons werk: onze tandarts voor orthodontie mevrouw Nowbakht heeft de hoogste onderscheiding mogen ontvangen van Progressive Orthodontic Seminars uit Amerika.

 

Wij zijn aangesloten bij de VTvO (Vereniging Tandartsen voor Orthodontie).

Vereniging Tandartsen voor Orthodontie